22/9

Nu har Milton lärt sig att rulla från rygg till magen, och sedan från mage till rygg. Han utvecklas verkligen väldigt fort nu. Han kan sitta upp när man håller han i händerna :)

Sen vet han även hur man ska gå för han kan ta stegen när man håller han. Idag fick han från ena sidan av sängen till andra när Kenny höll han under armarna.
Vår STORA kille :)<3

om 3 dagar är det dags för dop, lite läskigt hehe men det går säkert bra i kyrkan. Vi har iaf fixat kennys kläder till dopet. När vi skulle betala i ksaan gav vi dom vårt pressent kort och så säger dom att det är ett medlemskort och att vi bara skulle få  10 % på skjortan. Haha och där stog vi som 2 stora fån. Vi trodde att det var presentkortet så vi tog ju inte med några pengar till affären, så det var bara för oss att gå igen. Men sedan när vi åkte hem till Kennys pappa fick vi rätt presentkort så jag kunde åka och handla hans kläder haha. Snacka om att det var pinsamt hehe :)

På lördags natt är det första gången Milton inte ska sova hemma :( hehe
Han ska följa med sin Mormor hem och sova hos dom. Det kommer kännas konstigt med ska ändå bli skönt att kunna sova en hel natt och kunna sova lite länge på morgonen. Första hela natten sedan den 28 April :)

Älskar er Kenny och Milton Rothman

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0