Äntligen

Nu sitter man äntligen i huset och alla våra saker ligger huller om buller. Men jag orkar inte lägga allt i ordning idag utan nu ska jag bara slappa.

Väntar på en äppelkaka ska bli klar och Anna Anka går varmt på tv. Det ända som saknas är älsklingen :(

Imorgon åker man till ullared för att handla alla julklappar :) ska tom sova där uppe haha, fast det ska bli skönt för då kan man ta dte lugnt imed att jag ska bara handla julklappar och jag har ingen anning vad jag ska köpa till alla haa :):)

Nä men nu ska man fortsätta kolla tv

Ha det så bra alla

Puss&Kram

Flytt

Idag är man lagon trött och har huvudvärk till tusen. Men om 1h går flyttlaset till huset och jag har hållt på att packa sedan 10.45 imorse och nu ger jag upp haha

Det ska bli skönt att slippa lägenheten :):)

Puss&Kram

Fredag

Idag har man varit vikarie på mammas dagis fast idag fick jag inte ta hand om barnen utan och köket och städet. Skura dass och diska en massa tallrikar det är väl livet haha.

Sedan åkte mamma och jag och tittade på Pippi långstrump på Nöjes Teatern men det var inte så bra, eller det var en exat kopia av lång filmen så den var väldigt utdragen.
Nu har man börjat kolla en film och tagit en lång dusch :)

Imorgon väntar packning och jul fest med klubben, och på söndag blir det flytt till klagshamn. Äntligen slipper vi denna lilla lägenheten :):):)

Saknar även min älskling som bara jobbar och jobbar varje kväll :(:( Älskar dig ändå <3


Puss & Kram

Ledig

Idag var det första dagen på ca 1½ månad jag är ledig :) Underbart skönt.

Åkte och lämnade Kenny på jobb vid halv 8 och sedan åkte jag till bilverkstaden och fixade en tid då dem ska laga min sidospegel. 11 Febuari fick jag tid, dom har inte brått precis haha.
Ska snart åka och hämta kenny och då ska vi till svågertorp eller vad han sa. Sen blir det att handla hårfärg för nu är det på tiden att färga håret igen :)

På fredag är jag ledig igen längtar redan hehe :)

Puss&Kram

RSS 2.0