Äntligen

Idag började dem att måla i lägenheten :) Sovrummet stod först på tur, så nu är det fint där inne och inga stora hål i väggarna :)
Så nu har man torkat av allt där inne och dammsugit. Ibland kan man vara riktigt duktig hehe.

Så nu återstår det bara 2 rum + köket + hallen innan dem är klara med allt. känns som det kommer ta några dagar men det ska bli riktigt skönt när allt är klart, för då kan vi äntligen inreda det lite som vi själva vill ha det och inte tråkiga fönster utan gardiner och väggar utan tavlor :)

Älskar min älskling <3 :)

23 dagar

Idag är det endast 23 dagar kvar till det är beräknat att lillen ska komma ut till oss :) Du ska veta att dina päron längtar efter dig jätte mkt, och att du får lov att komma ut nu ;)

Nu är snart påsken slut och jag ska jobba min sista vecka innan jag tar paus från jobb i ett tag. Det ska bli skönt hehe :) Det ska bli väldigt skönt att bara vara hemma och ta hand om vår lilla älskling :)

Snart ska min stora älskling åka iväg på kurs i 5 dagar och det gillas ej av mig. Vill inte vara själv så länge utan dig :(

Imorgon kommer dom äntligen och ska börja måla våran lägenhet så vi äntligen kan komma till ro med alla saker och börja få lillens rum att se ut som ett rum hehe :)

Älskar dig mest av allt Kenny

RSS 2.0