Söndag

Idag har jag varit duktig. Jag åkte och handlade 2 hyllor som jag ska ha på mitt rum. Men imed det var i fel färg var det bara att gå ut och börja måla :) Nu sitter jag och väntar på attd et ska torka så jag kan sätta upp dom så jag inte behöver ha alla jävla låder mitt på golvet.
ska även sotera några lådor jag har på rummet och några andra lådor, fast just nu orkar jag inte resa mig upp från soffan haha.

Har även målat min tavel hylla och 3 st ramar som också ska upp på väggen :)

Saknar min älskling jätte mycket vill träffa dig NU!

Älskar dig nu och föralltid

Puss & Kram

Fredag

Idag vaknade jag av att K<3 ringde och väckte mig :O haha, sen lår jag bara och lyssnade ifall snickarna kom till oss för att sätta upp min dörr till rummet så jag vågade inte somna om haha.
När jag väl hade somnat om ringde telefonen igen :O K:s syster den här gången. Men efter det vågade jag inte somna om så jag fick gå upp.

När jag kom ner såg jag direkt att Michael Jackson har dött :O vad händer han skulle ju ut på en som turné nu när som helst ju. Men men han har det säkert bra och hans musik kommer alltid att leva vidare :)

sen har jag även kört mamma till stan för hon ska iväg på ett träningsläger inför OS i September :)
Ikväll ska jag på grillfest på Mickes jobb och bara för det missar jag Sverige matchen och det är katastrof, men får sätta på mig min fina Sverige tröja med nr 8 och Dahlberg på ryggen ;)

Imorgon väntar stranden med Karin och Dahlberg och några till.

Dahlberg hör av dig om du nu ska med eller inte, dte blir bil eller buss. Jag hoppas på bil haha :)

Puss och lev väl

Skanör

En bild jag tog med min nya fina system kamera.

Bilden är tagen i Skanör, var där en kväll och tittade med K<3


vds

Torsdag

Idag åkte man till Bo01 med Malin och Dahlberg men eftersom det blåste jätte mycket gick vi och satte oss vi ett fik och pratade lite. Efter det följde Dahlberg med mig hem och tog det lungt och kollade på tv lita.

Nu sitter man och kollar på Unga Mödrar och väntar på att mamma ska komma hem med pengar till min mobil.
Däför jag inte har kunnat svara er som har sms:at mig under dagen för jag har gått äöver till kontankort och så jag är pank och det är ingen bra kompination ;)

Idag är ett en dag nämre.......

Älskar dig <3

Puss

Äntligen

Nu är man hos Karin och eftersom hon bara klagade på att jag inte hade upptaterat min blogg får jag väl göra det nu.

Idag har man jobbat och stått i i denna värmen haha låter som jag jobbar som en slav ;) Fick iaf sällskap av Dahlberg och det tackar jag för :)

Som sagt nu sitter man hos Karin för henne brossa ska ha filmkväll så vi får sitta och vakta dom hela kvällen lång hehe, imorgon väntar stranden med blomman och dahlberg och dte blir säkert mysigt :)

Innan ringde K och fattar inte hur glad man kan bli för ett litet telefonsamtal :D:D Älskar och saknar dig jätte mkt iaf :):)<3<3

Puss&Kram

RSS 2.0