Jobb

Hela denna dagen har bara gått åt till att söka efter jobb. Trodde inte att jag var så duktig på att leta efter jobb.
Dagen skulle börjat med en fika med Dahlberg i stan men eftersom hon är lite små sjuk fick det ställas in :/ .
Jag åkte då till arbetsförmedlingen ist för att visa mina betyg, haha. Sen träffade jag K:s syster och hennes kompis i stan och vi gick till donkan för att äta lite lunch. Efter det så handlade jag ett kuvärt för jag skulle skicka ett brev haha. Jag har nog aldrig i hela mitt liv skickat ett brev. Men eftersom du ville ha ett brev var dte ju lika bra att skicka ett haha.

Sen åkte jag hem för jag tänkte leta efter jobb, jag loggade in på arbtesförmedlingens hemsida men jag kunde icke hitta var man söker jobb där :O. dom borde göra om sin hemsida så man hittar. Dom borde även göra dte tydligare för man ska ju kunna söka jobb på deras j*la hemsida haha. Men till sist hittade jag en annan hemsida genom deras hemsida och där skulle man skriva ett CV och det tog hur lång tid som helst men den sidab var väldigt bra iaf :)

När jag väl blev klar med det så hittade jag en annan hemsida genom arbetsförmedlingens hemsida och den sidan var såååå mkt bättre att hitta jobb på så jag skickade mitt CV till ca 10 jobb där. Men skickade även till domkan och såna skit jobb. Men måste man ha pengar så måste man. Nöden har ju ingen lag som sagt.

Nu är jag äntligen färdig och tar det väldigt lungt framför Make me a supermodel.

Puss                        
                                nhjk
   
                                       Bilden är ifrån tågen mellan eslöv och helsingborg när jag hade fått lite för mkt i mig och roade hela tåget, nä vi 3 var själva i den vagnen som tur var haha :)

Torsdag

Då var det en ny dag igen då.

Idag ska jag till stan och träffa Dahlberg och ta en lite fika mums :)
Sen får jag väl träna lite ikväll men pallar inte ta mig ut om det blåser för då får jag bara mot vind hela tiden haha.

Just nu sitter jag och kollar på Våra Bästa År, det finns inget bättre haha :)

Bussen går 11.23 så får väl börja göra mig i ordning.
ska även till arbetsförmedlingen och visa mina betyg haha

Puss


Onsdag

Ni fattar inte hur glad man kan bli när man har fått prata ut och när den lättnaden kommer den är helt obeskrivligt bra :)

Nu sitter man här med arbetsförmedlingens papper och böcker och fattar noll haha. jag får nog åka dit imorgon och prata med dom och hota dom lite. Jag måste ju ha ett jobb, har jag inget jobb blir dte ju inga pengar och då kommer det sluta med att man sitter hemma varje dag som en gammal tant haha.

Nä så ska dte inte bli, jag har ju t.o.m börjar träna :O nu behöver ni inte bli oroliga dte är inte på gym hehe utan på inlines.
jag benen kan väl få lite muskler och det är inget fel om rumpan kan bli lite större. Jag är ju helt platt haha, sant :/

Puss

klippt

Kan ju även säga att jag har klippt av ca 10 cm av mitt hår och klippt upp det väldigt mkt, nu finns det bara en liten hästsvans kvar haha :) bild kommer nog upp för eller senare.
Lastbilen har nu åkt som ska ta all jord från våran framsida men lastbilen blev full och halva jord högen är kvar haha, men han skulle visst komma tillbaka imorgon och ta resten :)

...

Är det bara jag eller har även ni fasnat vid michael Jacksson på tv4 som vissas hela dagen?

mi

Tisdag

Idag har det varit rena cirkusen här och det är inte slut än hehe.
allt började kl 07.00 då kom elgubbarna hit och skulle fixa lite olika saker, jag fick då gå ner till mammas säng för dom skulle såklart vara i mitt lilla rum.
En timme senare kom dom in i rummet där jag ligger och sover och säger vi måste fixa i detta rummet för vi tror felet finns här, jag då trött som fan säger:
- Vad fan ska jag ta vägen :P?
Jag fick då gå upp och ta mitt pick och pack och lägga mig i soffan. Men hur lätt är det att sova i en soffa när 3 gubbar springer runt och fixar elen och luften i ett litet hus haha inte så jävla lätt. Men efter en timme var dom äntligen klara och jag skulle äntligen få sova trodde jag.
Kl 10.20 ringde det på dörren då kom det andra fix gubbar som skulle hämta sina verktyg och säga att dom skulle sätta dit en dörr till mitt rum ÄNTLIGEN säger jag bara, fast dom skulle komma samma tid imorgon haha detta måste vara ett skämt.

Sen när mamma kom hem hade hon med lite bränsle, mat från BK :):)
Efter det började vi måla huset med grundfärgen och efter 3 timmar gav lilla jag upp och gick in för att vila en liten stund.

Nu är det en annan man här och tar bort den stora jord högen vi har framför vårt hus ÄNTLIGEN där med.

Älsklingen har även ringt, finns inget bättre än att höra din röst när man är helt slut :):)<3

Älskar och saknar dig jätte mkt <3


Förre och efter bilder kommer upp senare idag.

Puss och Kram ( ses på stan)

RSS 2.0