IKEA

Ja, då har man varit på IKEA med. Det blev en vit och svart matta och en tavla till vår lilla lägenhet. Köpte även 2 handdukar hehe. Imorgon går flytten kl 12.00 ska bli skoj och på kvällen väntar minigolf på bultofta med Kulladal

Puss&Kram

God morgon

Ja, då har man precis vaknat. Trött är man fast det är lika skönt att ligga i soffan och kollar på tv, precis vad jag gör.  Sitter och kollar på Ellen på 5:an och hennes gäst är John Travolta. Han ser lite tjock ut men han har väl gått upp sen hans son gick bort på deras semester.

Sitter även och väntar på att min macka inte ska vara så kall, den har varit i kylen och den känns som den är frysen. Inte bra alls hehe.

http://www.sponsorhuset.se/scandinaviabc om ni går in på den länken kan ni sponsra min kära bowling klubb, och där finns även saker som är gratis och då går ca 5 kr och uppåt till min klubb. Vi kan behöva alla pengar inför den nya säsongen :)

Puss&Kram

Kväll

Hej alla.
Ja då var det väl dags att gå och sova lite, eller får väl läsa en skvaller blaska först  "se&hör" haha.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Kollat på 2 filmer och pratat med min pojke. Nu är det bara 2 dagar tills vi flyttar tsm. En sak är säker vi måste handla många tavlor på IKEA imed vi inte får måla om haha :)

Nu tog den sista filmen slut så nu ska jag stänga ner allt och gå upp till mitt rum :)

Sov så gott alla Puss&Kram

Karin

Nu satt jag precis och tänkte på att Karin flyttar snart :( Vem ska jag då träffa när jag har tråkigt?, vem ska jag då ha födelse fest med?, Vem ska då åka med mig på bilresor med extra extra bas och ner tagna rutor?, Och allt det där andra?
Du får ha en extra madrass till mig på golvet eller på dasset om det inte finns plats, för nu måste jag ta inpuls resor till Borås ist ;)

Puss
d

Nu.....

Nu händer det saker ska ni veta haha

1. När jag kom hem ser man att mamma har bakat :O Vad fan har hänt med henne haha. Hon har nog aldrig bakat under mina 19 år. Men får prov smaka kakan med hehe.

2. På Tisdag ska jag flytta tsm med Kenny, vi har en lägenhet till den 20 dec. Så man får ju leta efter andra lägenheter under tiden.

3. På Onsdag börjar jag äntligen jobba. Trodde aldrig jag skulle sakna ett jobb, men det är ju tråkigt att gå hemma hela dagarna.

4. Inatt föddes Nansys bror. Grattis :)

5. Om 1 månad åker mamma till OS i Taiwain.

Puss&Kram

RSS 2.0