Vecka 30

Nu är vi äntligen i vecka 30 och det är 10 veckor kvar :) 
Idag är det melodifestivalen :) Fast jag får kolla själv för älsklingen jobbar :( fast han är nog iofs glad att han slipper kolla på det hehe. Men älskar dig ändå :)

På onsdag ska man till barnmorskan igen och snart är dte dax för andra ultraljudet :) Längtar tills vi kan se dig igen. Fast snart får vi se dig på riktigt. Kommer bli den bästa dagen någonsin för älsklingen och mig :)<3

Älskar dig Kenny och lillen <3


Måndag

Ja, då var det en ny vecka.
Hela helgen var man i hallen och tittade på när älsklingen spelade broupen, han slutade på 16:e plats av 170 tror jag men det ska han vara nöjd med tycker jag :)<3

Hela veckan jobbar älsklingen kväll och jag jobbar dag det kan ju inte bli värre. Inte alls roligt att bara träffas på natten när han kommer hem och på morgonen när jag ska iväg till jobb :( tycker inte alls om det, vill vara med älsklingen ju :)

På torsdag ska man lämna in bilen i ca 10 arbetsdagar för att laga sidospeglen, undra hur det kommer att kännas att sätta sig på bussen igen efter några månader med bil hehe.

Men på fredag ska man iväg till MVC och dricka sockerlösning för att se så man inte får graviditets diabetes. Man ska iaf ligga kvar där i 2 timmar medans kroppen "tar hand om" sockerlösningen. Så man blir ledig 2 timmar från jobb, alltid skönt :)

Nu börjar det äntligen hända saker i älsklingens och mitt liv :)
27/2 fyller älsklingen år :)<3
1/3 får vi äntligen vår EGEN lägenhet :)
28/4 lillen ska komma :)<3
24/5 jag fyller år :)


Du är det bästa som finns, älskar dig Kenny<3

RSS 2.0